January 29, 2024

Rotoskopiske Tjenester

Få at vide, hvad Rotoscoping handler om!

Når billede for billede spores en filmoptagelse af animatorer for at skabe en realistisk handling, der kaldes rotoscoping. Rotoskopering er en animationsteknik. Da der ikke var nogen computere på det tidspunkt, opfandt en polsk-amerikansk animator et projektionsudstyr til rotoskopering, og det blev kaldt et rotoskop. I første omgang for at fuldføre rotoskopiske tjenester for alle fotografier af live actionfilm, plejede animatorer at projicere disse fotografier på glaspanelet og derefter spore over billederne. Senere blev disse rotoskopiske tjenester lavet på computeren, da dette rotoskopudstyr blev erstattet af computere. Men navnet forblev det samme og stadig kaldes det rotoscoping. Nu udføres rotoskopiske tjenester-arbejdet af forskellige software, der er udviklet til at udføre rotoskopering. Denne rotoskopiske tjenester bruges til at give specielle effekter i film og bruges også til at kombinere tegneseriefigurer, der almindeligvis er kendt som sammensætning, i livlige omgivelser.

Når vi taler om sekvenskort eller rotoskopisk tekstur, betyder det inkorporering af animation og video. Med enkle ord kan vi sige, at vi realistisk kan implementere en anden video i baggrunden med match til forgrunden. Vi kan sige, at ovenstående proces er rotoskopering, hvor en mat skabes over en levende actionplade, som kan inkorporeres/sammensættes over en anden baggrund.

I actionfilm og film med specialeffekter bruges rotoskopiske tjenester til skabelse af specialeffekter. Vi er et ekspert rotoskopistudie og har leveret den bedste service til vores kunder med hensyn til rotoskopering og VFX-arbejde. Ved at bruge sporingsmetoden skaber vores animatorer en mat/silhuet og på denne måde udtrækker vi det objekt for at blive sammensat med en anden baggrund. Normalt bruges green screen-teknik til at gøre det nemmere at lægge ting i lag, og i nogle tilfælde virker blå skærm også. rotoskopiske tjenester bruges altid til at give specielle visuelle effekter i enhver film.

Når et element udtrækkes fra et sted til et andet baggrund gennem rotoskopering, skal animatorer spore dette element i kompositsoftwaren og oprette en ny alfakanal for den specifikke del af videoen eller billederne. Da video genereret fra kameraet ikke har nogen alfadata, så skal animatorerne oprette alfadata manuelt ved at spore elementet i videoen. Derfor skabes forskellige objekter/former omkring elementet og animeres, så de passer til hver enkelt rammebevægelse. rotoskopiske tjenester/proces er ikke et endagsspil, det hele afhænger af kompleksiteten af billedet og billedet, og derfor kan det tage tid at blive gennemført, nogle gange på timer eller nogle gange på flere dage.

I dag spiller tv- og filmindustrien en stor rolle i Rotoscoping-studiet. Hver film eller serie er nu en dag med specielle effekter til at vise nogle fantastiske ting til seerne. Og i dette scenarie øges rollen som rotoscoping en VFX-tjenester. Og for at imødekomme branchen med Bedste rotoskopiske tjenester og kunstner, har vi ekspertise i alle dine VFX- og Rotoscoping-behov. Vores Roto-artister er bedst i branchen, og de er ikke kun i stand til at kompostere elementer fra blå eller grøn skærm, men også baggrunde, der ikke har blå eller grøn skærm. Vi gør rotoskoperingsprocessen og -tjenesterne enkle og overkommelige for dig.

Forskellige digitale værktøjer, der er tilgængelige i nutidens scenarie, har ændret kunsten at rotoskopere til en hel del. Disse værktøj har hjulpet Roto-kunstnere med at skabe fantastiske visuelle effekter og live-action-film, hvilket gør rotoskopiske tjenester mere nemmere og strømlinet. Vi som et rotoskopi-studie diskuterer nu forskellige teknikker, der bruges til rotoskopering, såsom mat-creation, paint touch-up, stereoskopisk konvertering, motion tracking, digital kloning og effektmaling. Lad os dykke ind i verden af rotoskopiske teknikker.

Effekt maleri:

Når vi hurtigt skal tilføje nye elementer til scenen, bruges effektmaling. Paintbrush eller airbrush bruges til at skabe specielle effekter hurtigere af mange dygtige kunstnere. Mange scener bruger disse malingseffekter over rammerne for at give forskellige visuelle effekter. Nogle af automalingssoftwaren bruges også til at give de fantastiske visuelle effekter.

Kloning:

Til retouchering af filmen eller videooptagelserne udføres malearbejde i rotoskopering. Dette inkluderer fjernelse af ridser, støvsprængning, logoer, ledninger og rigge osv. For at udføre alle disse opgaver og malearbejde skal roto-værktøjet være i stand til at give tidsmæssig og rumlig kloning. For at tage pixel fra en position af rammen og male kilden til en anden position af rammen, bruges rumlig kloning. Gummistempelværktøjet er et eksempel. Når du skal male pixel fra en ramme til en anden i rækkefølge, bruges tidsmæssig kloning.

Mat skabelse:

Størstedelen af sammensætningsprocessen består i at skabe hold-out matte eller sagt som alfakanaler/masker. Materie kan betegnes som gråskala-klip, som grundlæggende bruges til at stencilere dele af baggrundsbilleder. Den sorte områdedel er sløret, og delen i hvidt område er vist igennem. Hvis den matte har et gråt område, vil det være halvgennemsigtigt. Roto er en kunst at skære den præcise mat med konsistente kanter. Hvis mat er sjusket eller dårlig, vil det færdige arbejde ikke blive godt, og det vil være uacceptabelt.

Bevægelsessporing:

For at analysere en pixel eller underpixel i et klip bruges bevægelsessporing. Derefter følger den pixel og underpixel for at finde de nøjagtige koordinater på hver frame. Bevægelsessporing bruges primært til kampbevægelse og stabilisering.

Stereo Roto:

Med fremskridt inden for teknologi har roto også oplevet stor vækst. Stereo roto er grundlæggende af 2 typer, Stereo workflow og stereo konvertering. Stereo workflow refererer til at optage materialet med to kameraer og så tæt som muligt matche roto i højre øje med roto i venstre øje. Hvis det ikke matches, kan det føre til dårlig brugeroplevelse.

Kære os kunder